Skip to the content

Casper

Adm. direktør

Julie

Studieleder

Sofie

Produktionsleder

Jonas

Partner

Martine

Studieassistent & kundeservice

Sofie

Kundeservice

Maria

Studieassistance &Kundeservice

Fanny

Billedbehandler

Anna

Fotograf

Kristian

Fotograf

Esther

Fotograf

Camilla

Fotograf

Leonora

Studieassistent

Rasmus

Studieassistent

Nicolai

Studieassistent

Josefine

Studieassistent

Vores studier

Det kræver en lang række specialiserede arbejdsgange, faciliteter, udstyr og ikke mindst kompetencer, at producere billeder af produkter.
Vores lokaler er opbygget specielt til produktion af packshots og produktbilleder og består af over 10 separate produktionsstudier. 
Vi har systematiseret og optimeret hele processen fra booking til levering af billederne, så vi kan holde høj kvalitet igennem hver eneste ordre.

Lej et studie med fotograf, eller skyd selv

Vi tilbyder studieleje med eller uden assistance fra en af vores fotografer. 
Læs mere her

Besøg os i studiet

Man er velkommen i studiet, hvis man selv ønsker at levere eller afhente produkterne. Derudover kan det være en fordel at drøfte krav og instruktioner ved førstegangsordrer.

Alle henvendelser skal ske igennem vores reception:

Schillerhuset
Nannasgade 28
2200 København N

Prof. udstyr skaber prof. billeder

Vores udstyr

Vi har udvalgt en særlig kombination af udstyr, som gør at vi kan levere den højeste kvalitet til de bedste priser.

Produktfotografering er noget af det mest fotografisk krævende og kræver både specialiseret udstyr, erfaring og optimerede arbejdsgange, for at opnå en kvalitet der er god nok.

Vi benytter udstyr fra Broncolor, Canon og Apple og vores udstyr er udvalgt til at skabe den bedst mulige kvalitet ud fra det resultat der skal opnås, til et konkurrencedygtigt prisleje (ROI)

Vi kan levere billeder i op til 60 megapixel og har særlige studier opsat til specifikke særligt krævende produkttyper, med tilpassede lyssætninger således vi altid hurtigt og effektivt kan levere kvalitetsbilleder af alle typer produkter, uanset materialets type og overflade.

Vores proces

God service og høj kvalitet til fornuftige priser! 

Vi har bygget et unikt produktionssystem, der holder styr på vores kunder og ordrer, samt oversætter bookinger til instruktioner for vores fotografer. På den måde producerer vi altid de rigtige billeder med de rigtige anvisninger.
Systemet holder ligeledes vores kunder opdateret på, hvor langt ordren er i processen og arrangerer afhentninger og returneringer af produkterne.

Fordi vi har automatiseret hele processen, kan vi producere professionelle billeder til markedets bedste priser og samtidig garantere for, at vi altid leverer kvalitet i vores arbejde - det er det, vi kalder tilfredshedsgaranti!