Skip to the content

Tasker, strømper, sokker, hovedbeklæding, bælter, punge, clutches

Tasker, slips, hovedbeklædning, strømper og sokker fotograferes typisk med perspektiv og det kræver en omhyggelig opstilling og udfyldning af produkterne for at opnå et rent look.

Halstørklæder skal foldes på den helt rigtige måde for at vise form og print. Punge, clutches, covers og andre flade accessories, kan ligeledes med fordel oplægges som lay-ups eller flatpacks.

Se også vores andre muligheder for accessories:

GALLERIER

Sko & fodtøj

Vi producerer produktbilleder af alle typer fodtøj og har flere forskellige løsninger der kan tilpasses ønsker om vinkler, effekter og den endelige kvalitet i billedet.

Den gennemgående ensartethed både i vinkler og lyssætning, er vigtig for produktets udtryk. Derfor har vi to studier dedikeret kun til fotografering af fodtøj. 

Se også vores andre muligheder for Sko & fodtøj:

GALLERIER

Briller og solbriller

Packshots/produktbilleder af briller kræver speciel lyssætning for at fremhæve stellets materiale.

Derudover kræver det igen speciel lyslægning at vise glassets eller linsernes egenskaber. Glas med polarisering, spejl eller toning forudsætter et helt specielt lys-setup samt en speciel efterbehandlingsproces.

Vi garanterer den højeste kvalitet i vores billeder af briller i vores HIGH-END kategori, men selv i vores BUDGET-kategori, opnås et salgsbart resultat. Vælg mellem vores to kvaliteter - med eller uden skygge/refleksion.

Se også vores andre muligheder for briller:

GALLERIER