Skip to the content

Billedbehandler/Photoshopper

Trendshots producerer billeder af produkter til kommercielle formål for over 1000 virksomheder i Danmark og resten af verden.
Vi er i kraftig vækst og skal derfor nu styrke vores team med flere talenter. Vi søger derfor en Photoshopper/billedbehandler til at indgå i vores team på 14 ansatte, herunder i vores post produktion.

Kvalifikationer og arbejdsopgaver
Arbejdet består i at optimere vores kunders billeder i sidste led før levering. Dette udføres efter en specifikationsforklaring, hvorfor det kræver du har indgående erfaring med Adobe Photoshop og gerne på PC i en produktions-sammenhæng.
Du arbejder hurtigt og effektivt og kender altid den hurtigste metode og de korrekte værktøjer til at udføre opgaverne effektivt og optimalt.

Hvad vi søger
Din baggrund er ikke vigtig - vi lægger derimod vægt på om du har interessen og kompetencerne, er mødestabil og grundig samt har en profil der passer i ind i vores team. Du vil blive oplært i resten.
Du trives i et ungt og dynamisk miljø hvor der til tider er rigtig meget fart på og hvor der sættes krav til fleksibilitet, selvstændighed og planlægning. 

Tid og sted
Arbejdstiderne vil variere efter vores forskellige perioder men stillingen vil indebære mindst 130 arbejdstimer i snit pr. måned, med mulighed for fuldtid på sigt.
Arbejdssted vil være vores studier på Nannasgade på Nørrebro, hvor vi indgår i et kreativt fællesskab med andre fotografer, reklamevirksomheder og grafiske bureauer.

Løn
Attraktiv lønpakke med pension og frokostordning tilbydes.

Tiltrædelse snarest muligt!

ANSØG

Studieassistenter 

Trendshots producerer billeder af produkter til kommercielle formål til mere end 1000 virksomheder i Danmark og resten af verden.
Vi er i kraftig vækst og skal derfor styrke vores team med flere talenter. Derfor søger vi 2 studieassistenter, til at indgå i vores team på 14 ansatte.  

Kvalifikationer og arbejdsopgaver
Jobbet indebærer hjælp med generelle opgaver i studiet, herunder klargøring, påsætning og styling af tøj på mannequinner, assistance af vores fotografer i studiet samt assistance på vores lager hvor vi håndterer vores kunders produkter. 

Hvad vi søger
Din baggrund er ikke vigtig da vi primært lægger vægt på om du har den rigtige indstilling er mødestabil og struktureret og har en profil der passer i ind i vores team - du vil blive oplært i resten. 

Tid og sted
Du trives i et ungt og dynamisk miljø hvor der til tider er rigtig meget fart på og hvor der sættes krav til fleksibilitet, selvstændighed og planlægning.   
Arbejdssted vil være i vores studier i Schillerhuset på Nannasgade på Nørrebro, hvor vi indgår i et kreativt fællesskab med andre fotografer, reklamevirksomheder og grafiske bureauer. 

Lønforhold
Stillingen er timelønnet hvor der kan forventes mindst 130 timer pr. måned, med mulighed for fuldtid på sigt. Arbejdstiden er fleksibel og aftales individuelt. 
Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension og frokostordning.

Tiltrædelse snarest muligt!

ANSØG