Skip to the content

Bogholder / Regnskabsansvarlig (fuldtid)

Trendshots producerer billeder af produkter til kommercielle formål for over 1000 virksomheder i Danmark og resten af verden.
Vi bor i Schillerhuset som ligeledes indgår i koncernen med tilsammen 30 gode kollegaer.

Vi er i kraftig vækst og har nu brug for en regnkabsansvarlig til at holde styr på tallene i begge selskaber.

Arbejdsopgaver:
Dagligt ansvar for vores interne bogholderi, med alt hvad det indebærer med sparring fra vores revisor i Deloitte, herunder:

  • Bogføring og afstemning af udgiftsbilag
  • Ajourføring af indbetalinger og debitorerstyring
  • Ajourføring af kreditorer og rykkerstyring
  • Korrektioner i regnskabet
  • Momsregnskab
  • Lønregnskab 

Hvad vi søger:
Det er et krav at du har flere års relevant erfaring, er struktureret og har en solid sans for at løse opgaver organiseret.
Derudover har du interesse for tal og økonomi, samt har indgående kendskab og er ekspert i E-conomic og taler og forstår dansk.
Vi forventer du har den rette indstilling, et positivt og godt humør samt lysten til at bidrage socialt i et sammentømret og forholdsvist ungt team, hvor gennemsnitsalderen ligger på ca. 30 år.

Kan du svare ja til ovenstående så er du velkommen til at søge stillingen..

Den rette kandidat vil blive tilbudt en attraktiv lønpakke med bl.a. pension, frokostordning og meget mere.. 

ANSØG

Uopfordret ansøgning

Trendshots producerer billeder af produkter til kommercielle formål til mere end 1000 virksomheder i Danmark og resten af verden.
Vi er i kraftig vækst og styrker løbende vores team med flere talenter.

Hvad vi søger
Din baggrund er ikke vigtig da vi primært lægger vægt på om du har den rigtige indstilling er mødestabil og struktureret og har en profil der passer i ind i vores team - du vil blive oplært i resten. 

Arbejdsplads
Du trives i et ungt og dynamisk miljø hvor der til tider er rigtig meget fart på og hvor der sættes krav til fleksibilitet, selvstændighed og planlægning.   
Arbejdssted vil være i vores studier i Schillerhuset på Nannasgade på Nørrebro, hvor vi indgår i et kreativt fællesskab med andre fotografer, reklamevirksomheder og grafiske bureauer. 


ANSØG